Verkkosivumme uudistui

Tänä vuonna juhlimme Suomen Eläinfysioterapeutit ry:n 27-vuotista taivalta. Tämän virstanpylvään kunniaksi olemme uudistaneet verkkosivustomme kauttaaltaan. Uudistus heijastaa sitoutumistamme eläinten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen ja tarjoaa käyttäjille entistäkin paremman kokemuksen.

Uudistuksen kohokohdat:

  • Selkeämpi sivurakenne: Olemme uudistaneet sivustomme rakennetta, jotta tietoa olisi helpompi löytää. Uusi navigointi tekee sivustosta käyttäjäystävällisemmän ja varmistaa, että tarvitsemasi tiedot ovat vain muutaman klikkauksen päässä.
  • Visuaalinen ilme ja uudistettu logo: Sivustomme visuaalista ilmettä on päivitetty nykyaikaisemmaksi ja esteettisemmäksi. Uusi ilme kuvastaa yhdistyksemme ammattimaisuutta ja sitoutumista eläinten hyvinvointiin.
  • Eläinfysioterapeuttien päivitetty listaus: Olemme päivittäneet eläinfysioterapeuttien listauksen, jotta asiakkaat löytäisivät helpommin alueensa ammattilaiset. Listaus sisältää nyt kattavammat tiedot terapeuttien erikoisosaamisesta ja palveluista.
  • Sisältöjen päivitys: Olemme myös kattavasti päivittäneet sivustomme sisältöjä. Uudet artikkelit, ohjeet ja resurssit tarjoavat ajankohtaista tietoa eläinfysioterapiasta ja vinkkejä eläinten omistajille.

Tämä uudistus on vain yksi osa juhlavuotemme tapahtumia. Olemme sitoutuneet jatkamaan työtämme eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi ja eläinfysioterapian kehittämiseksi Suomessa. Toivomme, että uudistettu sivustomme palvelee teitä entistä paremmin ja tarjoaa hyödyllistä tietoa sekä tukea eläintenne hyvinvointiin.

Kiitämme kaikkia jäseniämme, yhteistyökumppaneitamme ja eläinten omistajia tuestanne vuosien varrella. Jatketaan yhdessä eläinten hyvinvoinnin edistämistä!

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen sivustoomme.

Samankaltaiset artikkelit